Naša ekipa

Smo izbrana skupina raziskovalcev, razvojnikov, profesorjev, strokovnjakov marketinga in znanstvenikov z različnih področij – kemije, farmacije, kozmetologije, medicine, imunologije. Vsak na svojem področju prispeva k edistvenosti izdelkov. Izdelujemo lastne formulacije, razvijamo inovacije, nenehno iščemo nove aktivne sestavine, ki pripomorejo k večji učinkovitosti. Vsi naši izdelki so narejeni v skladu s strogimi pogoji GMP proizvodnje ter ustrezajo ISO 22000 in ISO 22726 standardom. Za pot od ideje do izdelka na polici naša ekipa potrebuje zelo malo časa. Radi izstopamo, radi smo drugačni - ne zgolj zaradi našega dizajna, ampak tudi zaradi stalne kvalitete, učinkovitosti in najpomembneje - neškodljivosti izdelkov. 

Ni nam vseeno, kaj nanašamo nase in vnašamo vase in kako. Naše telo je vesolje. Sprejemajmo, spoznavajmo in negujemo ga v vsej polnosti. Z majhno pomočjo različnih botaničnih sestavin, ki delajo čudeže. ​

Oddelek za raziskave in razvoj
Oddelek za dizajn in embalažo
Oddelek za medicino
Oddelek za marketing in strateško planiranje
Franšizing
Oddelek za izobraževanje, trening, coaching
Oddelek za analize in razvoj
Oddelek prodaje

 

Petra Marinko

CEO, lastnica in ustanoviteljica podjetja

Petra Marinko, CEO, lastnica in ustanoviteljica podjetja Pharma G in različnih blagovnih znamk NABIE, NABIE S, ABIE S, ABIE S TRU in MINKA po izobrazbi prihaja iz sveta arhitekture. Izkušena vodja projektov, ki kot arhitektka, oblikovalka in podjetnica deluje od leta 2007, je v svet prehranskih dopolnil in kozmetike vstopila leta 2019. Skupaj z izbrano in strastno ekipo znanstvenikov, raziskovalcev, zdravnikov, farmacevtov, kozmetičnih strokovnjakov in strokovnjakov s področja marketinga je izdelala lastno, premium linijo izdelkov. Z arhitekturnim pristopom je formirala ekipo strokovnjakov z različnih področij. Skupaj nenehno raziskujejo tržišča in snujejo tisto, česar na trgu ni in kar bi še lahko izboljšali. Z lastnimi formulacijami, inovacijami in raziskovanjem novih, aktivnih sestavin, ki povečujejo učinkovitost izdelkov, z ekološkim in povsem neškodljivim konceptom sledijo filozofiji čistosti, neškodljivosti izdelkov. Je na čelu skupine ljudi, ki lahko ustvari in postavi izdelek na police v zelo kratkem času. Filozofija čistih izdelkov je v Sloveniji, deželi, odkoder prihaja, še dokaj nepoznana, zato si v podjetju nenehno prizadevajo k dvigu ozaveščenosti na področju neuporabe pesticidov, težkih kovin, parabenov, formaldehidov, PEG-a, fenoksietanolov, ftalatov, sulfatov ter ostalih zdravju škodljivih sestavin. Kot lastnica podjetja in idejni vodja svoje ekipe prisega na drugačnost, edinstvenost in v vsak izdelek in storitev vnaša del sebe. 

202A8914.jpg

Natali Duhovnik

COO

Izkušena predavateljica, profesorica in prodajna strokovnjakinja z diplomo Filozofske fakultete in Fakultete za družbene vede je ključna oseba za izobraževanje, trening, coaching, prodajo in PR. Z 20-letnimi izkušnjami na področju selektivnih, prestižnih kozmetičnih blagovnih znamk ter delu z raznovrstnimi distributerji in prodajnimi verigami v Sloveniji in tujini je nepogrešljiv del ekipe. Je strastna, občutljiva, odprta, motivirana in prepričljiva, ko gre za predstavljanje novih, naprednih in – v zadnjih letih – čistih, botaničnih, neškodljivih izdelkov, ki lahko polepšajo življenje (ne le kože in telesa, temveč tudi duha). »Naše blagovne znamke so tako edinstvene, tako čiste in tako drugačne, da jih preprosto ne morete spregledati.«

202A8966.jpg

Dr. Tina Mele

Vodja raziskav in razvoja

Z doktoratom iz medicinskih znanosti in raziskovalnimi izkušnjami na Fakulteti za medicino v Ljubljani, predavateljskimi na Univerzi na Primorskem ter kasneje dolgoletnemu delu v farmacevtski industriji, je znanstveno in raziskovalno srce podjetja. S hobijem, študijem herbalne medicine, je pričela pred sedmimi leti, povsem ljubiteljsko, a jo ta svet tako prevzel, da se mu je zavezala tudi profesionalno. Njena naravna radovednost in strast do botanike, intenzivne študije in raziskovanja učinkov posameznih sestavin, upoštevanje tradicije, varnosti in praktične uporabe vselej pripeljejo do novih spoznanj, ki se utelesijo v novih izdelkih.  

Leta 2015 je z dr. Drevenškom objavila prvi pregledni znanstveni članek o konoplji v Sloveniji  (Nove indikacije in razvoj zdravil na osnovi konoplje), ki je povzročil pomembno spremembo mišljenja o tej rastlini tudi v medicinskih krogih.

Kot strastna zagovornica trajnosti in ekološke ozaveščenosti velja v ekipi za vir navdiha na področju neškodljivih sestavin, filozofije čistosti in si nenehno prizadeva za dvig znanja na tem pomembnem področju.

202A9025.jpg

Dr. Katarina Plausteiner Djordjevic

Vodja oddelka za medicino

Zdravnica, s 13-letno prakso na področju družinske medicine, s podjetjem tesno sodeluje že od leta 2019. S svojo odprtostjo in interesom za raziskovanje alternativnih vej v medicini ter hkratnim aktivnim delom je sinonim za ravnovesje. Je velika zagovornica preventive in zato pomemben del ekipe, saj s svojim znanjem in izkušnjami vselej najde pravo razlago in odgovore o delovanju in učinkih izdelkov podjetja.  

202A9167.jpg

Sodelovanje z inštitutom (RESEARCH NATURE Institute, Ljubljana) 

Analize, raziskave in kontrola kakovosti
logo_quality-research-nature.png

Za nas se razvoj izdelka ne konča z njegovo postavitvijo na police tržišča. Če želite, da so izdelki stalno vrhunske kvalitete, potem jih je potrebno analizirati v različnih fazah proizvodnje. Zato sodelujemo z Raziskovalnim inštitutom v Ljubljani, Research Nature Institute Ljubljana, ki za nas opravlja različne analize, raziskave, študije sestavin, postopkov in izdelkov. Zahvaljujoč temu sodelovanju lahko ponudimo analize različnih nivojev kanabinoidov, terpenov, flavonoidov, mikrobiološke teste ter ostale raziskave aktivnih sestavin v naših izdelkih. Vsi izdelki so podvrženi temeljitim znanstvenim analizam s postopki, ki zagotavljajo njihovo stalno kvaliteto.

We are:

Premium / Clean / Natural / Lab tested / Reusable / Recyclable / Sustainable / Less plastic / Cruelty free / Vegan / Ph balanced / Analysed / Scientifically based / Continuous quality / Quality GMP Production / Made in EU

We are not:

 

No perfume / no parabens / no formaldehyde / no mineral oils / no PEG / no lanolin / no cortikosterids / no silicones / no phenoxyethanol / no phthalates / no triclosan / no toluen / no SLS / no sulphates / no artifical aromas.

Sodelovanje z inštitutom (RESEARCH NATURE Institute, Ljubljana) 

Analize, raziskave in kontrola kakovosti